Over Ons

Wij zijn dé sportprijzenspecialist van Nederland en België. Vanuit onze winkel in Oosterhout, NB verzorgen we dagelijks met plezier uw bestellingen.Door onze goede contacten met verschillende leveranciers kunnen we u een groot en gevarieërd aanbod van sportprijzen aanbieden.

Letterlijk begonnen vanuit de zolderkamer, zijn we sinds onze start in 2014 uitgegroeid tot een familiebedrijf met een eigen winkel in Oosterhout en de webwinkel vanzandensportprijzen.nl. We hebben drie graveermachines en één sublimatie- printer in bezit waardoor we uw trofee geheel naar uw wens kunnen maken.

Naast het graveren hebben we ook een sublimatieprinter en hittepers staan. Met de sublimatietechniek kunnen we uw afbeelding of logo onder hitte in het aluminium plaatje drukken. De inkt bindt zich vast aan de speciale coating die op he aluminium plaatje zit waardoor uw afbeelding watervast is.

Heeft u vragen? Dan kunt ons altijd bereiken op ons telefoonnummer: 0162-225667 of via ons e-mailadres: info@vanzandensportprijzen.nl. Of kom bij ons langs in onze winkel op de Bredaseweg 56, Oosterhout