Eigen Embleem (diameter 5 cm)

Eigen gepersonificeerde emblemen!


Heeft u een eigen embleem of eigen logo ontworpen? En wilt u die op uw eigen sportprijs? Dat kán! Bij Van Zanden Sportprijzen betaalt u de laagste prijs voor uw eigen afbeelding. Alles is mogelijk! Bij ons hebt u de keuze uit een witte, gouden, zilveren of bronzen achtergrond . Om uw eigen embleem of logo voor uw sportprijs te bestellen vult u de verschillende opties en het gewenste aantal in dit menu in.


Waar moet ik op letten bij het bestellen?


Ons assortiment bestaan uit sportprijzen die standaard ruimte bieden aan twee maten, namelijk emblemen met een diameter van 25 millimeter en emblemen van 50 millimeter. Het is belangrijk dat uw de juiste maat kiest, anders bestelt u misschien te veel of te weinig emblemen. De meeste kleine trofeeën en medailles van 4 tot 6 centimeter bieden ruimte voor een embleem van 25 millimeter en de meeste grote sportprijzen hebben een maat van 50 millimeter. Als u niet zeker weet of u de goede maat bestelt dan kunt u altijd contact met ons nemen via telefoonnummer 0162-225667 of e-mailadres info@vanzandensportprijzen.nl.  Verder is het belangrijk dat u goed aangeeft welk embleem op welke sportprijs geplakt hoort te worden als u meerdere ontwerpen aanlevert.


Wat is de levertijd?


Omdat we het proces van fabriceren in eigen hand genomen hebben, leveren we in tegenstelling tot onze concurrenten nu volgens onze normale levertijden van 2 tot 4 werkdagen. Hierdoor hoeft u niet langer te wachten op uw eigen gepersonificeerde emblemen!

Model: ZP102
Beschikbaarheid: Op voorraad
€1,00 Excl. BTW: €0,83

Beschikbare opties:


* Kleur achtergrond:


Upload Eigen embleem:

* Keuze sportprijzen:

Opmerkingen:

Aantal: Bestellen

Heeft u een eigen embleem of eigen logo ontwerpt? En wilt u die op uw eigen sportprijs? Dat kán! Bij Van Zanden Sportprijzen betaalt u de laagste prijs voor uw eigen afbeelding. Alles is mogelijk! Bij ons hebt u de keuze uit een witte, gouden, zilveren of bronzen achtergrond . Om uw eigen embleem of logo voor uw sportprijs te bestellen vult u de verschillende opties en het gewenste aantal in dit menu in. De emblemen met een diameter van 5 centimeter zijn per stuk verkrijgbaar.