Graveerplaten

Graveerplaten

U kunt bij ons ook nieuwe graveerplaatjes kopen voor bestaande wisselbekers en andere sportprijzen. Bijna onze graveerplaatjes zijn leverbaar in goud, zilver en brons. Het graveren van deze sportprijs is in de kosten inbegrepen.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Een losse aluminium graveerplaat van 40x15 millimeter. Verkrijgbaar in Goud, Zilver en Brons. Ideaal voor als u nog een wisselbeker thuis heeft staan die een nieuw graveerplaatje nodig heeft.Let op! Alle sportprijzen zijn allemaal inclusief graveerplaat, u hoeft ..
€1,45 Excl. BTW: €1,20
Een losse aluminium graveerplaat van 50x18 millimeter. Verkrijgbaar in Goud, Zilver en Brons. Ideaal voor als u nog een wisselbeker thuis heeft staan die een nieuw graveerplaatje nodig heeft.Let op! Alle sportprijzen zijn allemaal inclusief graveerplaat, u hoeft ..
€1,70 Excl. BTW: €1,41
Een losse aluminium graveerplaat van 62,25 millimeter. Verkrijgbaar in Goud, Zilver en Brons. Ideaal voor als u nog een wisselbeker thuis heeft staan die een nieuw graveerplaatje nodig heeft.Let op! Alle sportprijzen zijn allemaal inclusief graveerplaat, u h..
€1,95 Excl. BTW: €1,61
Een losse aluminium graveerplaat van 73x27 millimeter. Verkrijgbaar in Goud, Zilver en Brons. Ideaal voor als u nog een wisselbeker thuis heeft staan die een nieuw graveerplaatje nodig heeft.Let op! Alle sportprijzen zijn allemaal inclusief graveerplaat, u hoeft ..
€2,20 Excl. BTW: €1,82
Een losse aluminium graveerplaat van 73x27 millimeter. Verkrijgbaar in Goud en Zilver. Ideaal voor als u nog een wisselbeker thuis heeft staan die een nieuw graveerplaatje nodig heeft.Let op! Alle sportprijzen zijn allemaal inclusief graveerplaat, u hoeft daarvoo..
€1,95 Excl. BTW: €1,61
Een losse aluminium graveerplaat van 95x33 millimeter. Verkrijgbaar in Goud en Zilver Ideaal voor als u nog een wisselbeker thuis heeft staan die een nieuw graveerplaatje nodig heeft.Let op! Alle sportprijzen zijn allemaal inclusief graveerplaat, u hoeft daarvoor..
€2,20 Excl. BTW: €1,82
Extra emblemen! onze sportprijzen worden standaard met een gratis embleem geleverd Embleem diameter 25 millimeter
Een losse embleem met een diameter van 25 millimeter. Verkrijgbaar in Goud, Zilver en Brons. Ideaal voor als u nog een extra embleem nodig heeft.Let op! Alle sportprijzen zijn inclusief embleem, u hoeft daarvoor geen losse embleem te bestellen ..
€0,20 Excl. BTW: €0,17
Extra emblemen! onze sportprijzen worden standaard met een gratis embleem geleverd Embleem diameter 50 millimeter
Een losse embleem met een diameter van 50 millimeter. Verkrijgbaar in Goud, Zilver en Brons. Ideaal voor als u nog een extra embleem nodig heeft.Let op! Alle sportprijzen zijn inclusief embleem, u hoeft daarvoor geen losse embleem te bestellen ..
€0,40 Excl. BTW: €0,33
Per stuk verkrijgbaar! Eigen Embleem (diameter 2,5 cm)
Heeft u een eigen embleem of eigen logo ontwerpt? En wilt u die op uw eigen sportprijs? Dat kán! Bij Van Zanden Sportprijzen betaalt u de laagste prijs voor uw eigen afbeelding. Alles is mogelijk! Bij ons hebt u de keuze uit een witte, gouden, zilveren of bronzen achtergrond..
€0,50 Excl. BTW: €0,41
Per stuk verkrijgbaar! Eigen Embleem (diameter 5 cm)
Heeft u een eigen embleem of eigen logo ontwerpt? En wilt u die op uw eigen sportprijs? Dat kán! Bij Van Zanden Sportprijzen betaalt u de laagste prijs voor uw eigen afbeelding. Alles is mogelijk! Bij ons hebt u de keuze uit een witte, gouden, zilveren of bronzen achtergrond..
€1,00 Excl. BTW: €0,83